Skip to the content

Indiana University, Student Recreational Sports Center Terrace

EMH&T was hired to design The Indiana University Student Recreational Sports Center terrace renovation. This renovation was necessary due to the age and deterioration of the original design, however this provided an opportunity to redesign the area to better function and reflect the importance of this campus building. Two goals of the project were to visually open up the terrace and to provide outdoor activity space. These goals were achieved by removing a large portion of an existing retaining wall and providing additional pavement area. Removal of the wall and re-grading the lawn created an unobstructed view away from the building entrance and access to the lawn area for outdoor activity. Full construction documents were created to show pavement transitions, retaining wall removal, and grading details to enhance this essential part of the Indiana University campus.

Let’s connect.

There’s an easy way to see how we can help. Let’s talk about it.

Contact us